Mi vár ránk, mit tehetünk és mit nem teszünk?

Hogyan alkalmazkodjunk a klímakatasztrófához?

Hogyan alkalmazkodjunk a klímakatasztrófához?

Környezetszennyező szórakozásaink 2.

Forma 1

2019. március 26. - Dienes Tibor

Totális, koncentrált légszennyezés nagyranőtt gyerekek kedvéért. Sohase értettem miért jó nézni autókat, ahogy róják a köröket. Tv-ben sem, nemhogy a pálya mellett, ahol csak egy kis részre lehet rálátni.
Pedig ezért a csekély örömért rengetegen ülnek autóba, mennek ki a pályára. Ami persze kint van a városon túl, így sokat kel utazni, nagy a dugó, mindenki csak pöfögteti az autóját. Mindezért a természetben lebetonoztak egy nagyobb területet, és még nagyobbat irtanak ki a nézői parkolóknak. 3 nap alatt rengeteg szennyező anyag kerül ott a levegőbe, de a földbe is.
A versenyzőket és autóikat körbeviszik több kontinensen, repülővel, kamionokkal, szintén sok szennyezést kibocsátva. Vajon akkor is megérné mindez, ha meg kellene fizetniük a szennyezéssel okozott károkat is? 

A bejegyzés trackback címe:

https://klimatuleles.blog.hu/api/trackback/id/tr1014717419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása